Dimitrije Joković

Filmografija:

Procep, 2016
Mamula, 2014
Zduhač, znači avantura, 2011
Gledaj me, 2008

Sedam i po, 2006
Opet pakujemo majmune, 2004
Mrtav ladan, 2002

PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA

92’ 2018.

Direktor fotografije: Dimitrije Joković
Produkcija: Taramount film, Livada produkcija
Scenario: Milorad Milinković
Režija:  Milorad Milinković

Nikola je vodeća zvezda reality programa koji se zove „ Tri minuta slave“. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledaoce i rejtinge dižu do nebesa. Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, napravi zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to zapravo nameštaljka tj. skrivena kamera koju podmeću njemu?